Més de 3000 usuaris han utilitzat el transport comarcal durant el primer semestre del 2022, unes dades que representen un 16% d’increment respecte a l’any anterior.

El servei que ha sofert un major increment durant aquest primer semestre ha estat el de la línia Segura – Savallà del Comtat – Conesa – Les Piles – Sta. Coloma de Queralt -Vallespinosa – Pontils – Seguer- Sta. Coloma de Queralt que ha augmentat un 30% respecte al primer semestre de l’any anterior.

A causa de l’augment de pressupost econòmic de la Generalitat, enguany s’ha ampliat el servei amb una ruta entre Prenafeta i Montblanc i Rojals i Montblanc. Així mateix, les rutes a la demanda, de Lilla-Montblanc- Vilaverd-Montblanc que es realitzava un dia a la setmana s’ha ampliat el servei diàriament, i la ruta de Sta. Coloma de Queralt – Les Piles-Rocafort de Queralt – Sarral – Pira – La Guàrdia dels Prats – Montblanc que es feia dos dies a la setmana s’ha ampliat el servei diàriament.