Clickània, el Festival de Playmobil de Montblanc, ja està enllestint els detalls per la seva 14a edició que se celebrarà els dies 8, 9, 15 i 16 d’octubre. Actualment, ja es poden adquirir les entrades pel festival així com consultar totes les activitats que es duran a terme.

També s’ha presentat el cartell d’aquesta nova edició, l’estudi de disseny montblanquí Crea2 ha combinat una imatge de l’antic convent de Sant Francesc, espai on se celebra el festival des de la primera edició, i una cua de clicks que hi entren, representant el públic que visita Montblanc aquells dies. D’aquesta manera s’ha volgut fer un homenatge als dioramistes i al públic de forma conjunta.

El festival manté les exposicions en diversos equipaments culturals

Com cada any l’espai central del festival serà l’antiga església i el claustre de Sant Francesc on tindrà lloc l’exposició de diorames temàtics, la venda especialitzada de productes Playmobil (novetats, descatalogats, complements, gadgets,..) i els sortejos de lots entre els visitants.  

Es mantindrà una de les novetats de la passada edició i Clickània tindrà diorames exposats en tres equipaments culturals de la vila: el Centre d’Interpretació de l’Art Rupestre, el Museu del Pessebre de Catalunya i l’església de Sant Marçal. 

A més, l’antic hospital de Santa Magdalena acollirà la catorzena edició del concurs de creació de diorames i durant els dos caps de setmana es podrà gaudir de l’exposició dels muntatges dels aficionats que participen en el concurs.

Cal recordar que enguany s’escurçava el festival passant de tres a dos camps de setmana.