L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí tallarà el subministrament d’aigua potable als domicilis a partir d’aquest dimecres, 17 d’agost, de deu de la nit a set del matí. L’equip de govern ha pres la mesura a causa de la sequera i perquè el consum diari de la població durant els darrers dies no ha disminuït, segons ha informat a través d’un comunicat als seus habitants.

Des del passat 10 d’agost el municipi s’abasteix amb camions cisterna, però per la disminució progressiva dels nivells d’aigua als dipòsits municipals i també per la manca de pluges, han comunicat la impossibilitat de donar el servei de manera continuada tot i l’aportació d’aigua de Montblanc. Tot i això, a causa del fet que els nivells d’aigua continuen baixant, s’ha augmentat a tres dies a la setmana l’aportació dels camions cisterna.

En un comunicat, l’Ajuntament demana a la població que faci un ús restringit d’aigua i s’utilitzi només per a situacions estrictament necessàries.