El Xupinazo, amb el patrocini de la Pirotècnia Catalana, ha encetat aquest dilluns la setmana d’activitats pensades per als joves de Vimbodí i Poblet i organitzades per l’associació juvenil Somdepoble. Després de la Festa Major, fins al dilluns 15 d’agost hi haurà més de quaranta propostes festives, esportives i culturals en la que és ja la 39a Setmana de la Joventut.

Pràcticament, cada dia hi ha mitja dotzena d’actes, entre els quals jocs populars, concerts i discomòbils, projeccions de cinema, el torneig de futbol sala o banys nocturns. La primera nit de festa serà aquest dimecres a l’aparcament del pavelló municipal amb el concert a càrrec de Músics de carrer, una banda de tribut a Txarango, a més del DJ D’Barenys. El mateix espai acollirà durant la matinada de dijous a divendres la Festa Jove 2022 amb DJ Minitaks, Dj Moncho i DJ Luara.

També hi haurà música el diumenge a la matinada a la plaça de les Orenetes, en aquest cas amb l’ambient dels anys 80 i 90 de la mà de DJ Moya, presentador del programa Música a la Carta de l’EFMR. La festa anirà precedida del sopar popular amb concurs de truites, de postres i bingo.

La programació clourà dilluns amb el desenllaç del torneig de futbol sala masculí i una exhibició de tennis taula a càrrec del CTT Borges. El programa d’actes es pot consultar a les xarxes socials de Somdepoble.