Un total de sis formacions musicals participaran dijous al vespre a la segona edició del Concurs de Bandes que se celebrarà a l’Esquitx, el bar de la Piscina Municipal de l’Espluga. Enguany l’esdeveniment comptarà amb la col·laboració de l’Espluga Audiovisual que vestirà i presentarà el certamen que, alhora, es podrà escoltar en directe a l’EFMR.

El concurs s’iniciarà a les 7 del vespre i s’allargarà fins a la mitjanit. Atzavara, Legendary, Paula Fitzzz, Plombiers, Terra Ferma i TTC són els grups que pujaran a l’escenari i es disputaran més de 500 euros amb premis. Hi haurà un jurat professional, format per músics, però el públic també hi podrà dir la seva amb votacions en directe. Pel que fa als reconeixements, hi haurà un premi de 150 euros per al grup escollit per part del jurat popular, mentre que el guanyador del jurat professional s’emportarà 150 euros i la contractació per obrir la pròxima edició del Festival No Callarem de l’Espluga.

Després de l’èxit de l’estrena de l’any passat, l’organització ha rebut aquest estiu la inscripció de 15 bandes interessades a participar-hi, malgrat que s’ha hagut de fer una selecció de 6 propostes. Les formacions hauran d’actuar durant uns 30 minuts amb l’objectiu de convèncer el públic assistent i guanyar-se l’opinió favorable del jurat, que deliberarà en directe valorant les actuacions.