A partir d’aquest dimecres 3 d’agost s’ha iniciat el període de sol·licituds per llogar l’habitatge social del carrer de les Parres, amb un preu màxim de 250 euros al mes. Tant les bases com la sol·licitud es poden trobar en format online i es podrà demanar fins al 28 d’agost.

El lloguer tindrà un preu d’entre 100 i 250 euros segons la renta dels nous inquilins. Per poder optar a la borsa d’habitatge que dona la possibilitat d’adquirir aquest pis, o els pròxims que es posin a disposició de la ciutadania, és necessari presentar diversos tràmits a través dels quals es puntuarà als diversos sol·licitants segons la seva situació familiar i econòmica resultant guanyador del concurs el sol·licitant que més punts hagi rebut.

La durada del lloguer és d’un any, prorrogable a dos amb una revisió anual. A part del lloguer, l’inquilí s’encarregarà també de pagar aigua, llum, gas i connexió a internet, entre d’altres. A més, cap dels membres de la unitat familiar podrà disposar d’un altre habitatge lliure o de protecció oficial en estat d’habitabilitat. Podeu trobar totes les bases i documentació específica al web de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí.

En un futur proper s’espera poder habilitar també l’habitatge del carrer Templaris, així com preparar una base d’ajuts d’habitatge per posar a disposició de la ciutadania abans que s’acabi l’any.