Des d’aquest passat dilluns, el municipi de Passanant i Belltall fa ús dels camions cisterna com a mètode per garantir l’aigua al municipi a causa de la baixada de reserves del pou de Saladern, d’on s’extreu l’aigua de boca del municipi. Tot i que el subministrament està assegurat gràcies als dipòsits municipals, no es descarten futures restriccions per la situació actual.

El treball dels camions cisterna ha començat aquesta setmana i de moment es desconeix la seva durada, depenent de la situació meteorològica. Els costs derivats d’aquesta proposta seran assumits pel fons municipal, subvencions de la Diputació de Tarragona i ajudes de l’Agència Catalana de l’Aigua. 

El consistori continua ara a l’espera que es pugui fer realitat la connexió a la xarxa del Consorci d’Aigua de Tarragona (CAT), vital per evitar la falta d’aigua en moments de sequera.