El barri del Capuig ha celebrat aquest dimecres la 6a edició de la seva Festa Major. Ho ha fet amb la participació dels veïns i veïnes i el pregó del president de l’Agrupació de Defensa Forestal de l’Espluga i veí del barri, David Sáez.

Tot i que en un principi el pregó anava a càrrec de Trini Martí, finalment ha estat necessari un canvi de pregoner d’última hora. Durant el seu discurs David Sáez ha destacat la seva infància al barri i la seva tornada, gràcies a l’adquisició recent d’una casa al barri. També ha alabat la feina del govern municipal ajudant a mantenir i millorar el barri i descobrir racons que havien passat desapercebuts, com el Parc del Freginal.

Després del pregó els actes van continuar amb el sopar “Jo m’ho porto, jo m’ho menjo”, un castell de focs, xou i gresca. Tot amb el programa especial de l’EFMR “Xerrar Va Bé” que va fer seguiment en directe de tots els actes celebrats durant la Festa Major del barri del Capuig.

Programa especial Xerrar Va Bé Festa Major del Capuig