Els canvis en l’Hostatgeria de Poblet continuen. Recentment, s’ha anunciat la reobertura del restaurant del recinte, tancat des del maig de 2021. Aquesta reobertura es farà de la mà de l’Art Restaurant, situat a l’Espluga de Francolí, que obrirà el seu segon establiment al Monestir de Poblet, sota el nom d’Art Poblet.

L’equip de l’Art Restaurant ha explicat a l’EFMR que han decidit ampliar el negoci després de rebre l’oferta per gestionar el local del Monestir i acceptar per la seva ubicació. Per fer-ho es formarà una nova plantilla, continuant el model de restaurant que actualment tenen a l’Espluga de Francolí, però amb prioritat pels menús que oscil·laran en un rang de preu d’entre 15 i 30 euros segons si és entre setmana o cap de setmana.

ÀUDIO: L’encarregada de l’Art Restaurant, Lorena Ortega, quin serà el model del restaurant

El restaurant obrirà les portes el proper 3 d’agost mantenint el restaurant tal com estava, amb possibles futures reformes. Cal recordar que el Monestir de Poblet es troba en un període de canvis pel que fa a l’hostatgeria després de la reobertura, a mitjans de juliol, de l’hotel, gestionat de forma externa per l’empresa Petits Hotels.