Dos anys després de l’inici de la Covid-19 i amb l’abolició de la majoria de restriccions durant aquest curs 2021-2022 les escoles han pogut tornar progressivament a la normalitat i això s’ha notat també en les habituals excursions que molts centres fan als equipaments turístics de l’Espluga de Francolí.

D’una banda, les Coves, la Fassina i la ruta Templera han tornat a la plena normalitat rebent 26.000 alumnes durant tot el curs escolar. D’altra banda, també ho ha fet el Museu de la Vida Rural rebent 5.987 alumnes durant aquest mateix període, en el qual s’ha deixat d’assistir als centres per recuperar la visita presencial dels nens i nenes.

ÀUDIO: La regidora de Turisme de l’Espluga de Francolí, Laura poblet, detalla les xifres d’enguany

ÀUDIO: La directora del Museu de la Vida Rural, Gemma Carbó, parla de la tornada a la normalitat

De cara al curs vinent la recuperació de les xifres es manté, i els equipaments turístics municipals ja comptabilitzen 13.000 reserves per curs 2022-2023.