El passat divendres dia 22 de juliol a la sala d’actes de Concactiva es van posar els primers fonaments per a la creació de l’Associació de Polígons Industrials de la Conca de Barberà així com la futura adhesió a la Federació de Polígons Industrials de la Cambra de Comerç de Reus.

La situació actual que viu el sector Industrial amb el canvi d’hàbits dels clients al detall, la falta de relleu generacional o bé de mà d’obra són amenaces que han dut al sector a unir-se per poder revitalitzar el teixit industrial arreu del territori. Per aquest motiu s’ha proposat la creació de l’Associació de Polígons Industrials de la Conca de Barberà, com a entitat que pot representar a les indústries i resta d’empreses ubicades en polígons industrials.

Posteriorment, s’espera que la nova Associació s’uneixi a la Federació de Polígons Industrials de la Cambra de Comerç de Reus, per aglutinar els diferents polígons industrials locals del territori cameral en un ens i que pugui actuar com a lobby de pressió i com a catalitzador de noves propostes.

La Conca ha fet el primer pas per crear l’Associació de Polígons Industrials de la Conca de Barberà (Imatge: Cedida)

L’UBE s’afegeix a la Federació d’Entitats Comercials de la Cambra de Comerç de Reus

Per altra banda, el mateix divendres també es van signar dos manifestos de les unions de botiguers tant de l’Espluga de Francolí com de Montblanc per a l’adhesió a la Federació d’Entitats Comercials de la Cambra de Comerç de Reus per poder sumar sinergies en una etapa de dificultats pel comerç local.