El Concurs de Paelles d’aquest diumenge i l’inici de la Festa Major del Capuig són objecte de dos programes especials del Xerrar va bé, presentat per Rosa Salvadó i Dulci Álvaro. El primer enregistrament es podrà escoltar aquest dimarts a dos quarts de 8 del vespre i ja està disponible al web, mentre que dimecres, a partir de dos quarts de 9 del vespre, les dues presentadores retransmetran en directe el pregó d’obertura de les festes del barri espluguí.

Les dues col·laboradores de l’Espluga Audiovisual van ser diumenge a la piscina municipal de l’Espluga per copsar l’ambient del concurs de paelles celebrat durant la Setmana de la Joventut. Durant uns 20 minuts, les dues presentadores conversen amb alguns dels participants.

ÀUDIO | Crònica atípica del Concurs de Paelles – Especial Xerrar va bé

La Rosa i la Dulci ja no guardaran els micròfons, ja que aquest dimecres els tornaran a necessitar per explicar el tret de sortida de la Festa Major del Capuig. De fet, el Xerrar va bé ja s’ha convertit en un acte habitual de la programació. En aquest cas, l’emissió serà en directe a partir de les 20.31 h.

El pregó de la Festa Major de l’Espluga, també a l’EFMR

L’emissora municipal tornarà a narrar l’inici de la Festa Major de l’Espluga el dijous a la tarda amb un programa en directe des de la plaça de’n Canós. Serà a les 7 del vespre quan Maria Àngela Anguera pronunciarà el parlament d’obertura de les festes a través del 107.4 FM, EFMR.cat i al canal de TDT. En aquest programa especial se sortejaran 4 postres de la Festa Major. Per participar-hi només cal enviar una nota de veu al 699 83 95 88 explicant quin és per a tu el millor moment de la Festa Major de l’Espluga.