La Conca 5.1 ha celebrat aquest cap de setmana una nova edició de La Nit 5.1 al Castell de Barberà de la Conca amb entrades esgotades a la nit de dissabte i un gran percentatge de les entrades venudes la nit de divendres.

És el segon any que l’esdeveniment s’amplia a dues nits, un format que des de l’organització confirmen que ha vingut per quedar-se. L’acte ha recuperat així la normalitat després de dos anys de pandèmia amb restriccions i canvis en el format per adaptar-se a les restriccions.

ÀUDIO: El coordinador de La Nit 5.1, Leandre Romeu, assegura que el format ha vingut per quedar-se

8 cellers han oferit els seus vins durant les dues jornades de La Nit 5.1 (Imatge: La Conca 5.1)

En total, 450 persones van passar per La Nit 5.1 durant les dues jornades on van poder gaudir de la música de Queralt Lahoz, El petit de Cal Eril, Maio, Guineu, Maria Hein, Reïna, Flora, Rombo, DJ Lupe i Ponent Roots i els monòlegs de Marc Sarrats, Raquel Hervàs, Manel Vidal, Modgi, Irene Minovas, Marta Bosch, Elisenda Pineda i Josep Català.

Entre les novetats d’enguany es trobava la incorporació de gelats de l’establiment montblanquí Cal Xixonenc, que se sumava a l’oferta gastronòmica, als 8 cellers participants i la cervesa Clandestina.

ÀUDIO: Leandre Romeu detalla la bona acollida de les novetats gastronòmiques

Pel que fa al públic, s’ha detectat una participació de gent de la Conca de Barberà però també de les comarques del voltant.

Entrevista EFMR

Galeria d’Imatges de la Nit 5.1