Aquest diumenge el Club Atlètic Espluguí va tancar les inscripcions de la Cursa de l’Espluga que se celebrarà aquest dissabte després de quedar suspesa els últims anys a causa de la pandèmia. Inicialment, s’esperaven uns 350 inscrits, però finalment es va ampliar el nombre de participants a causa de la demanda rebuda.

El nombre s’ha ampliat fins a 400 persones, tot i que des de l’organització informen que el mateix dia de la cursa s’obriran places a un preu de 20 euros i amb la samarreta de l’edició anterior com obsequi.

La cursa s’iniciarà dissabte 30 de juliol a les 7 de la tarda a la plaça de l’Espluga amb dues modalitats disponibles: la cursa de 15 quilòmetres o la modalitat de 5 quilòmetres, apta per tots els públics.

L’equip de l’EFMR i L’Espluga Audiovisual retransmetran un any més la cursa amb desplegament especial per viure amb tot detall la prova esportiva.