La Urbanització Carreras ha celebrat aquest cap de setmana la seva Festa Major. Des de divendres fins al diumenge s’han dut a terme diverses activitats per a totes les edats, com el ball de nit, la festa de l’escuma o cinema a la fresca, a més a més, del sopar de germanor.

Les activitats van començar divendres al vespre amb cinema a la fresca. Dissabte a la tarda es va dur a terme una actuació de l’escola de Dansa del Casal de l’Espluga i també un taller de percussió a càrrec de Gerard Mallorquí. A les 10 de la nit, es va viure un dels actes més esperats de la festa, el sopar a la fresca de tots els veïns de la Urbanització Carreras. L’assistència al sopar va ser de més de 200 persones, una xifra que la junta actual destaca després que durant els darrers anys fossin unes 150 persones. Per acabar el dissabte, el grup Maikaband va fer ballar els assistents al gran ball de Festa Major del barri.

La programació del diumenge es va dedicar als més petits amb la festa de l’escuma i la guerra de pistoles d’aigua. Finalment, un vermut musical posava punt final a la festa. Durant tot el cap de setmana hi va haver servei de bar.

Aquesta ha estat la primera Festa Major que s’ha celebrat a la nova pista del parc de la Muntanyeta que recentment l’Ajuntament havia millorat. Les feines d’arranjament van tenir un cost de gairebé 30.000 euros i es va pavimentar la pista i, a la vegada, facilitar el drenatge construint un sistema nou d’evacuació d’aigües.