La Setmana de la Joventut de l’Espluga programa aquest divendres una nit musical amb punxadiscos al Jardí dels Francolins. La proposta festiva començarà a dos quarts de 10 de la nit i els responsables de marcar el ritme seran els membres del Club 8, el programa de música alternativa de l’EFMR.

L’edició d’avui serà en format híbrid, combinant l’aspecte d’un programa de ràdio amb el d’una sessió de Dj, això sí, punxant amb vinils. A nivell musical, l’equip format per Ezio Vidal, Manel Muchomalo i Benja SanVinilo no acostuma a deixar a ningú indiferent. La d’avui serà una selecció festiva, amb un recorregut en el temps i per punxar també artistes no sempre prou valorats.

El Club 8 s’ha emès aquesta darrera temporada tots els dimarts i els capítols es poden recuperar a l’arxiu sonor del web.