Blancafort tornarà a celebrar el Cap de Setmana Lila de la mà de l’Associació Feminista del municipi amb una desena d’actes programats pensant per totes les edats i amb la intenció de convidar a la població a participar i fer-se soci de l’Associació, així com a les membres a renovar el seu carnet.

Els actes començaran aquest divendres 22 de juliol amb la presentació del llibre “Una mujer, un voto” d’Alícia Palmer i Montse Mazorriaga a les 7 de la tarda i a 2/4 de 10 cinema a la fresca i crispetes de regal amb la pel·lícula familiar “Red”.

Dissabte començarà la jornada a les 11 del matí al casal de la gent gran amb un taller de Brodat i Estampació. A les 8 zumba amb cançons feministes i a les 10 de la nit sopar de Santa Magdalena i ball amb Milenium a la plaça dels Arbres.

Diumenge continuaran les activitats amb la presentació de la campanya contra la violència de gènere a les 12 del migdia a la piscina i concert amb Mel i Mató. Dilluns últim acte a 2/4 de 8 a la plaça Nova amb el teatre “El Safareig”.