La Setmana de la Joventut va celebrar aquest dimarts una de les activitats més tradicionals: una tarda d’inflables per infants i joves amb activitat d’escalada, concurs d’apilar caixes i l’estand de l’EFMR i l’Espluga Audiovisual on els participants van poder demanar les seves cançons durant tota la tarda.

La plaça es va omplir de nens, a primera hora, i més de joves de cara al vespre, arribant a recuperar xifres de participants d’abans de la pandèmia. Entre les activitats principals hi havia el concurs d’apilar caixes que va tancar la jornada amb un rècord de 24 caixes apilades, sense batre el rècord marcat l’any anterior de 27 caixes.

Taller de ràdio i música amb l’EFMR

Com una de les activitats principals de la jornada també s’hi trobava un estand de l’Espluga FM Ràdio i l’Espluga Audiovisual on els petits i joves van viure l’experiència de parlar a través del micròfon tot demanant cançons dedicades.

L’Espluga Audiovisual iniciava així la campanya per sumar nous col·laboradors de cara a la pròxima temporada 2022-2023 que començarà a partir del 12 de setembre. En aquest sentit, els interessats en fer ràdio només cal que omplin un formulari web.

Si t’agradaria fer ràdio o tens alguna idea, apunta’t aquí [FORMULARI D’INSCRIPCIÓ]