Avui s’inaugura la nova exposició de l’artista montblanquina Isabel Boltà, al Centre d’Interpretació de l’Art Rupestre de Montblanc. L’exposició “Detalls de Natura” presenta un recull seleccionat dels treballs de Boltà, tots ells inspirats en la natura i en aquelles parts que, normalment, ens passen desapercebudes.

ÀUDIO: L’artista, Isabel Boltà, explica per què ha triat aquest nom per l’exposició

A l’exposició destaquen peces que reposen sobre una pedra fosca de base. Aquesta pedra és de llicorella i procedeix del Priorat. Es tracta d’una pissarra, o roca metamòrfica, d’origen sedimentari, de textura granular, fina i homogènia, formada per la compactació d’argiles.

ÀUDIO: Isabel Boltà detalla l’ús d’aquestes pedres

Isabel Boltà ha sigut la directora de l’Escola Bressol Municipal, Els Merlets, durant vint anys i per això, se li coneix més la seva faceta com a docent que com a artista.

L’exposició serà oberta del 20 de juliol al 18 de setembre. De dilluns a divendres, de 9 del matí a 2 de la tarda i els divendres tarda, de 4 a 7 del vespre amb entrada lliure i gratuïta.