Les Ovelles Esgarriades van donar el tret de sortida al Faistiu 2022 aquest passat dissabte recuperant el “Correquintos Esgarriat”, que havia quedat aturat a causa de la pandèmia amb més de 2.200 quintos venuts i uns 600 participants, superant xifres d’edicions anteriors.

L’acte va començar a les 7 de la tarda al pàrquing del darrere del Pavelló del Casal amb la venda de tiquets. Mitja hora més tard es va iniciar el recorregut pel centre del poble amb pujada pel carrer Lluís Carulla fins a tornar a la Plaça Montserrat Canals i acabant al Jardí dels Francolins, on els participants van poder sopar i ballar fins a la matinada.

“El Correquintos Esgarriat” tornava enguany després de dues edicions d’aturada a causa de la pandèmia.

El correquintos va acabar amb un sopar i festa al Jardí dels Francolins (Imatge: Cedida)

Tret de sortida del Faistiu 2022

Aquest acte ha estat el tret de sortida del Faistiu 2022, ja que finalment va ser necessari suspendre la baixada d’andròmines programada per diumenge per falta de participants. Aquest dilluns se celebrarà a 2/4 de 7 al Jardí dels Francolins una xerrada-taller sobre les realitats trans i a les 8 tast de cervesa al bar Esquitx. La jornada acabarà amb piscina nocturna a partir de les 10.

Dimarts tornaran els inflables per infants i jovent a la plaça de l’Església i un taller-programa de ràdio a partir de 2/4 de 5 a la mateixa ubicació. Dimecres caminada a la fresca amb el Club Atlètic Espluguí a partir de 2/4 de 8 i monòleg amb Mai Boncompte al bar Esquitx.

Dijous Escape Room a l’antic institut, cal fer reserva prèvia. A les 7 Festa Holly a la plaça Montserrat Canals i a les 10 de la nit “L’home orquestra” de l’humorista Peyu al Jardí dels Francolins. Divendres 22 de juliol a les 6 de la tarda a la plaça Montserrat Canals Skate Park, Parc Viari, taller de bicicletes i torneig de futbolí. A 2/4 d’11 festa al Jardí dels Francolins amb el Club8.

Dissabte 23 de juliol actuació de l’escola de dansa a 2/4 de 7 a la Rambla Lluís Compants i a 2/4 de 8 taller de percussió. A les 10 de la nit, encara a la Rambla Lluís Companys, Sopar i actuació musical amb Maikaband i Gateque Night Party al pàrquing de la cova a partir de 2/4 de 12. Diumenge acabaran els actes amb el concurs de paelles del bar l’Esquitx i el concert de l’Orquestra treu-li la Pols al Teu Instrument a 2/4 de 7 al Jardí dels Francolins.