Dimecres vinent començarà una nova edició de la iniciativa Dimecres Tapa a Montblanc, després de dos anys d’aturada per la pandèmia. Enguany hi participaran onze restauradors locals, juntament amb els vins de la DO Conca de Barberà. La proposta gastronòmica s’iniciarà a partir de dos quarts de vuit del vespre i s’allargarà fins al 17 d’agost.

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria impulsa el Dimecres Tapa amb la col·laboració de la DO Conca de Barberà. També compta amb la complicitat d’institucions i administracions locals, com és el cas de l’Ajuntament de Montblanc, que veu en la proposta un incentiu més per atraure turistes. Això en un any en què confia superar les xifres de visitants prepandèmiques durant l’estiu.

Per complementar la proposta gastronòmica, l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, ha anunciat que s’obrirà el pas de ronda de les muralles també els dimecres a la nit, un dels nous atractius visitables del patrimoni monumental.