Aquest dissabte 16 de juliol, en el marc dels actes de la Setmana de la Joventut, l’Espluga viurà una nova edició del ‘Correquintos Esgarriat’, un dels actes més multitudinaris entre les propostes pels joves de la vila i la comarca. Després de dos anys d’absència a causa de la pandèmia, el ‘Correquintos Esgarriat’ torna amb el format habitual apostant, un any més, per acabar la jornada amb un sopar i festa al Jardí dels Francolins.

Aquest acte l’organitza la colla organitzadora de les Ovelles Esgarriades 2020-2022 i començarà a les 19 h al pàrquing del darrere del Pavelló del Casal amb la venda de tiquets. A les 19.30 h s’iniciarà el recorregut, que passarà pel centre del poble i pujarà pel carrer Lluís Carulla fins arribar a la Plaça Montserrat Canals i acabarà als Jardins dels Francolins.

El menjar, juntament amb la cervesa, és un dels protagonistes d’aquest esdeveniment, per això l’organització vendrà ‘snacks’ per acompanyar la beguda i, al finalitzar el correbars hi haurà l’opció de sopar al Jardí dels Francolins, on s’hi habilitaran taules i cadires i hi haurà servei de barra i música fins la matinada.