Imatge de les xarxes socials de Minipop

El festival de música Minipop, que acumula 10 edicions celebrades a la ciutat de Tarragona, va tancar les seves portes aquest any a la capital. Ara s’ha impulsat un nou projecte amb el qual la iniciativa d’aquest Festival es traslladarà al món rural, en concret al municipi de Solivella per aproximar la cultura als pobles. Aquesta primera edició s’ha anomenat Mini Solivella Pop.

ÀUDIO: La regidora de Cultura de Solivella, Sílvia Iturria, explica la importància de dur la cultura a l’entorn rural

Cal remarcar que el Minipop és un Festival de llarg recorregut que s’havia ampliat les últimes edicions i que consistia en concerts i activitats per tota la família. És a dir es programen músics i actes no pensats únicament per nens sinó també per adults i es combina amb altres activitats de caràcter familiar.

Cartell del Mini Solivella Pop (Imatge: Cedida)

El Mini Solivella Pop s’adapta al municipi

Aquest nou format del Festival s’adapta el proper 10 d’agost al seu nou emplaçament, la plaça del Fossar del Castell de Solivella, amb un cartell on destaquen els artistes de proximitat. El concert de la jornada anirà a càrrec del cantant Xarim Aresté que presentarà el seu disc “Sas entranyes”, seguit del DJ Alexandre Bonanit.

ÀUDIO: La directora del Festival Minipop, Núria Serrano, destaca que el projecte s’ha creat únicament per Solivella

L’oferta cultural comptarà amb tallers de l’Associació Baridana i El Formiguer, la ballarina Mei Casanoba, un taller de llibres i joieria amb Núria Anguren i dos jocs creats pel la pròpia organització, un dedicat als diferents dialectes de Catalunya i una activitat de punta de coixí per transformar el balcó del castell.

El Festival tindrà un preu de 8 euros per persona amb possibilitat d’adquirir un bonus familiar per quatre participants amb un preu de 25 euros.