La Federació Empresarial d’Hostaleria i  Turisme de la província de Tarragona (FEHT) va celebrar ahir la primer edició de la Nit de les Estrelles en la qual es van premiar 11 premis a entitats, empreses o persones que, amb la seva dedicació i esforç, han col·laborat per impulsar el sector turístic de la demarcació  de Tarragona. 

Entre els premiats destaca els Aprtaments Villa Engracia, situada a Les Masies de l’Espluga de Francolí que va rebre el premi per la seva trajectòria, després de més de 85 anys oberts al públic amb 29 apartaments i 187 places disponibles.

ÀUDIO: El gerent de Villa Engracia, Tino Moya, explica la importància d’aquest premi

El Moll de Costa del Port de Tarragona va acollir 300 empresaris de tota la demarcació i professionals turístics. Entre els premiats també es troba el patronat de turisme de la Diputació de Tarragona, els ajuntaments de Salou i  Vila-seca, entre d’altres.