L’equip montblanquí Padel Legend s’ha alçat amb la victòria al torneig d’estiu de futbol sala. El torneig es consolida des de la seva recuperació l’any 2021, després d’anys sense celebrar-se. Un total de set equips van formar part d’aquesta edició, la majoria d’ells amb membres de l’Espluga de Francolí o d’altres municipis de la Conca de Barberà.

El torneig va acabar aquest dimarts després d’una setmana de partits després d’una final entre els montblanquins Padel Legend i els espluguins Paddock Bar que van perdre 1-7, quedant en segona posició. Els tercers classificats van ser Visel Kobo. Els guanyadors van ser premiats amb 350 euros i els segons classificats amb un premi de 200 euros.

Des de l’organització també destaquen la participació del públic, ja que cap als últims partits va augmentar el nombre de visitants arribar a acollir entre 400 i 500 persones a la pista de futbol de l’institut vell de l’Espluga de Francolí.

ÀUDIO: Un dels organitzadors de l’esdeveniment, Guillem Tierz, destaca l’augment del nombre d’espectadors