Aquest passat 2 de juliol es va donar el tret de sortida a les Nits a la Fresca de Solivella, una edició que s’allargarà fins al 7 d’agost, tot just abans d’iniciar la Festa Major i que compta amb una desena de propostes.

ÀUDIO: La regidora de Festes de l’Ajuntament de Solivella, Rosa M. Salvado, posa èmfasi en la importància de dur la cultura als pobles

El primer acte es va celebrar el passat dissabte amb la primera trobada de bestiari de foc on van participar els elements de foc dels seguicis populars de Solivella, l’Espluga, Montblanc i el Catllar. Des de la regidoria de Festes del municipi comptabilitzen més de 1.000 persones durant els concerts de la nit.

Després de l’èxit d’aquesta primera trobada, les Nits a la Fresca continuaran el 15 de juliol amb el concert de “Les Dones de la meva Vida” amb Elena Gadel i Marta Robles, amb un preu de 10 euros per persona. El dissabte 16 de juliol hi haurà caminada nocturna al Tallat i a les 10 de la nit, al punt d’arribada, concert amb Monkey Jane.

El 23 de juliol concert amb la Barcelona Gipsy Balank Orchestra amb un preu de 5 euros per persona. La festa continuarà el 31 de juliol amb Maria del Mar Bonet com a cap de cartell d’aquestes Nits a la Fresca, acompanyada de Borja Penalba i amb un preu de 10 euros per persona.

L’últim cap de setmana abans d’iniciar la festa major començarà el divendres 5 d’agost amb un concert amb ARS Aurea Sonora per 5 euros per persona. Dissabte 6 d’agost, concert amb Anna d’Ivori i degustació de cava. Finalment, diumenge 7 d’agost espectacle dirigit pel solivellenc Antoni Sans “La gran fuga” que arriba al municipi després del seu pas pel teatre Apolo de Bracelona.