L’associació juvenil Auvënguen recuperarà enguany la cursa d’andròmines per la Setmana de la Joventut, concretament el 17 de juliol. Una activitat que s’havia perdut fa anys i que tornarà amb 500 euros repartits en diversos premis encarar per concretar.

La cursa se celebrarà amb el format tradicional, amb una baixada des del carrer de la Muralla fins a la plaça de l’Església. Poden apuntar-se grups sense límits de participants i els menors de 16 anys hauran d’omplir una autorització per parts dels pares o tutors. La inscripció és gratuïta i es pot fer a través d’auvenguen@gmail.com.

Per participar-hi cal seguir les següents bases: Aparells de fabricació pròpia, amb rodes massisses o pneumàtiques, frens i direcció obligatòria. L’andròmina només podrà ser propulsada per la gravetat o un dels tripulants del vehicle i és obligatori que aquest portin casc homologat, així com l’ús de guants, genolleres i colzeres.

L’acte comptarà també amb un dinamitzador pel públic. L’organització entregarà 500 euros en valor de premis en diverses categories encara per concretar.