L’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga de Francolí (EDC) tanca aquesta temporada amb bons resultats al concurs de dansa Dance World Cup, classificant les seves tres correografies participants entre els 25 primers concursants en cadascuna de les seves categories.

ÀUDIO: La directora de l’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga, Jèssica Estadella, valora els bons resultats del mundial

Cal recordar que aquesta era una competició d’abast mundial i que era la primera vegada que l’escola participava amb tres coreografies classificades, creades per la directora i mestre de l’escola Jèssica Estadella. Les coreografies classificades per la final Mundial van ser: “Why not” de Mar Foguet, “Tempus Fugit” d’Emma Bonet, Arlet Fabregat, Queralt Franquès i Guiomar Morlans i “A primera vista” d’Èlia Romero.

Les sis alumnes i la seva mestra van viatjar a la final Mundial que aquest any va tenir lloc a la ciutat de San Sebastián, al teatre del Kursal. Dissabte 25 de juny va ballar “Tempus Fugit”, puntuades amb 80,6 punts sobre 100 i quedant a la 16a plaça sobre 30 competidors més. Diumenge 26 de juny va ballar “A primera vista”, aconseguint 78,5 punts sobre 100 i quedant a la 16a plaça de 62 competidores més. Finalment, aquest divendres 1 de juliol Mar Foguet va ballar “Why Not” assolint  81 punts sobre 100 i classificant-se a la 23a posició sobre 55 competidores més.

ÀUDIO: Les 4 ballarines de Tempus Fugit, Queralt Franquès, Emma Bonet, Guiomar Morlans i Arlet Fabregat, valoren la participació en el mundial

Amb aquests resultats l’EDC clou un curs molt prolífic on les seves alumnes s’han vist premiades setmanalment en els diferents concursos on participaven. El curs vinent torna a iniciar-se a partir de 12 de setembre amb la ballarina Jeanette Moreno al capdavant de l’escola, en substitució a la directora Jèssica Estadella, que es trobarà de baixa de maternitat.