El projecte #kmforrefugees de Travesses Solidàries, nascut a Montblanc, ha iniciat el seu recorregut aquest cap de setmana. Diversos integrants de l’equip van participar al Mountain Festival a la Vall de Boí amb l’equipació de Travesses Solidàries patrocinada per Tenaya i dissenyada per Diatrenta.

En les diferents curses organitzades en aquest esdeveniment hi van participar Xevi Serra, Lourdes Barniol, David Itúrria, Susana Rebollo i Laura Abella en la categoria 12km + 500m; Sílvia López i Ferran Argilaga en la categoria 24km + 1900m; David Ortin en la categoria 42km + 2800m i Joan Roig en la categoria 55km + 3500m.

Els membres de Travesses Solidàries han participat al Mountain Festiva a la Vall de Boí (Imatge: Cedida)

Amb aquesta acció de visibilització, independentment de les classificacions, els membres de Travesses Solidàries han donat a conèixer el nou projecte, amb el que es pretén recaptar diners per Metges Sense Fronteres amb l’ajuda de corredors i corredores a través de l’aplicació Strava. També s’ha habilitat una versió per bicicletes.

Properament, els corredors de Travesses Solidàries aniran participant en diverses curses programades durant l’estiu, com ara Florià Martínez, que correrà la Maraton de las Tucas a Benasque, al mateix lloc Jordi Bel correrà la Vuelta al Pico Cerler o Joan Roig, que correrà la TDS de la Ultra del Montblanc.