Després dels anys convulsos de pandèmia Vilaverd recupera la Setmana Jove que organitza l’Ajuntament amb la col·laboració de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà amb diversos actes organitzats pels nois i noies del municipi.

Avui, 5 de juliol tindrà lloc el primer esdeveniment: Un circuit viari de bicicletes per infants i joves a càrrec del Servei Català de Trànsit. L’activitat començarà a les 6 a la plaça de la Bàscula i hi haurà coca amb xocolata per a totes les persones assistents.

El dia 6 es realitzarà un taller sobre barreres arquitectòniques anomenat Stop Barreres. Aquest taller que es durà a terme a carrer de les Escoles a les 7, anirà a càrrec de la Meritxell Lorca, una jove esportista d’elit que és invident.

El dijous dia 7 hi haurà tir amb arc a la pista poliesportiva. Aquesta activitat es durà a terme a les 2/4 de 7 i anirà a càrrec de Drac Actiu.

Finalment, tindrà lloc el II Concurs de fotografia “Fotografia Vilaverd”. Es podran presentar un màxim de tres fotografies de l’1 al 31 de juliol. Les bases i el formulari d’enviament d’imatges el trobareu en aquest enllaç.