Aquest dissabte el Festival Riubombori es va celebrar de nou al Museu de la Vida Rural amb un format d’entrada lliure motiu pel qual des de l’organització no poden concretar el nombre d’assistents, sí que detallen que en els punts més àlgids de la nit es van arribar a compatibilitzar unes 300 persones.

ÀUDIO: El president de l’Associació la Cultura Jordi Francolí, Jaume Ballesté, detalla l’edició d’enguany

És el segon any que el Riubombori se celebra al Museu de la Vida Rural, després de diverses edicions al Jardí dels Francolins. En aquesta 12a edició es va comptar amb músics d’arreu del país que presentaven novetats discogràfiques en llengua catalana.

En concret, el vespre es va iniciar amb la banda granollerina Bucòlic, seguit dels valencians Aina Palmer i els caps de cartell Relando & Clara presentant el seu darrer treball “L’amor fa calor”. La nit la van tancar els punxadiscos Etzsche i Club8.

Ara, des de l’Associació la Cultura Jordi Francolí faran una valoració global de l’edició, que ha de servir com a guia per desvetllar la continuïtat del Festival.