Imatge: EPAF Montblanc

Els Bombers de la Generalitat han realitzat dos rescats aquest dissabte a la tarda a la Conca de Barberà. En el primer d’ells, han rebut un avís a les 14.09 hores per un excursionista que s’ha accidentat a l’itinerari micològic pel bosc de Castellfollit a Vimbodí i Poblet. L’excursionista que s’hauria lesionat en una cama no ha pogut arribar a la Casa Forestal de Castellfollit per poder ser atès.

Bombers ha activat l’helicòpter, els GRAE i altres dotacions com els EPAF de Montblanc per a localitzar a l’excursionista i traslladar-lo fins a una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que s’ha fet càrrec del pacient i ha estat evacuat a l’hospital.

L’altre avís l’han rebut a les 15.35 hores i els Bombers s’han desplaçat fins al Clot d’en Goda a Vilaverd. Allí un excursionista ha patit un cop de calor. El mateix helicòpter que havia participat en l’anterior rescat ha evacuat l’home fins a Vilaverd, on allí li esperava una ambulància del SEM.