Del 7 al 13 de juliol l’Espluga de Francolí celebrarà per segon any consecutiu el torneig d’estiu de futbol sala. Una competició que es va recuperar l’any 2021 després d’anys sense celebrar-se al municipi. Com a novetat, s’ha augmentat la quantitat econòmica dels premis. Els guanyadors s’enduran 350 euros, la mateixa xifra que l’any passat, però els segons classificats canvien el lot de productes de proximitat per un premi en efectiu de 200 euros.

Actualment, són 8 els equips apuntats, però les inscripcions continuen obertes i s’espera que el nombre de participants pugui augmentar. Enguany es repeteix el format de l’any anterior amb tres o quatre partits per jornada que començaran a les 8 del vespre i s’allargaran fins a les 11 de la nit, tots amb àrbitres federats al camp.

L’escenari tornarà a ser la pista de l’Institut Vell i s’agafarà un punt de begudes i àpats per totes aquelles persones que vulguin consumir a l’interior del recinte. A més, es demana al públic que portin cadires, ja que l’espai no compta amb graderia.

ÀUDIO: Un dels organitzadors de l’esdeveniment, Adrià Tella, explica les novetats d’enguany

Fins al 3 de juliol per apuntar-se

Els equips interessats encara són a temps d’apuntar-se, les inscripcions es tancaran aquest diumenge. Els requisits per formar part del campionat és ser un equip de mínim 5 persones i sense màxim establert, pagar una quota de 150 euros per equip i una edat mínima de 16 anys.