Montblanc estrena, aquest divendres 1 de juliol, la segona edició del festival Jordi Savall, que comptarà amb tres concerts a la vila. L’estrena serà avui a l’església de Santa Maria, on tocarà Jordi Savall amb el grup instrumental Hesperion XXI i el grup vocal de la Capella Reial de Catalunya.

ÀUDIO: El mestre Jordi Savall explica la unió entre el Festival i Montblanc

La segona jornada de concerts tindrà com a escenari l’església de Sant Miquel dissabte i comptarà amb l’actuació del grup Dicho Diabolos, que va guanyar el concurs que va convocar el festival. I Sant Francesc tancarà el cicle de concerts de Jordi Savall a Montblanc aquest diumenge, novament amb el mestre Jordi Savall dalt de l’escenari i els grups Hesperion XXI i la Capella Reial de Catalunya.

ÀUDIO: Jordi Savall detalla la jornada de diumenge

Un festival de música antiga, que recupera peces musicals de diverses èpoques, i que volen que serveixi per dialogar al voltant de la pau al món.