El passat dimarts 28 de juny els agents dels Mossos d’Esquadra van desmantellar una plantació de marihuana a Vimbodí i Pobler que es va cloure amb la detenció de dues persones implicades. La zona on es va trobar la plantació, a la bassa de l’Estany, ja havia estat utilitzada fa un any per la mateixa finalitat.

A primera hora del matí de dimarts agents de la comissaria de Montblanc es van desplaçar fins al lloc després de rebre informacions sobre una plantació de marihuana a l’aire lliure. Es van localitzar 2.890 plantes, d’entre 30 i 40 centímetres d’alçada.

Els agents es trobaven arrancant les plantes quan dos individus de 27 i 30 anys van aparèixer a la plantació. En adonar-se de la presència policial van fugir, però poc després van ser interceptats per la policia.


Durant el desmantellament, els agents dels Mossos d’Esquadra van veure que la plantació tenia sistema de rec, fertilitzats i inclús cinc tendes de campanya.

La plantació i les instal·lacions trobades han sigut desmantellades al complet (Imatge: Mossos d’Esquadra)