Els carrers de l’Espluga s’ha omplert de festa, color i reivindicació durant la primera mani-cercavila de l’Orgull LGTBIQ+. Una carrossa amb l’artista drag queen Mega Pubilla ha capitanejat un seguici on centenars de persones han reivindicat els colors del col·lectiu.

ÀUDIO: El membre d’orgull Espluguí, Pedro Castro, parla d’expectatives superades en el nombre d’assistents

Seguint la carrossa principal es trobaven els membres del col·lectiu Orgull Espluguí, un tractor de l’organització, la batucada dels Diables de l’Espluga de Francolí i tota mena de públic, adult i infants, gaudint de la festa.

Part de la comitiva de la Mani-Cercavila (Imatge: Laia Molné)

Ara, la festa contínua al Jardí dels Francolins, amb animació rural, bingo i espectacle amb la Mega Pubilla i un xou especial amb música i Drag Queens per part de “Believe Group” que comptarà amb la presència de les artistes Victoria BanksWayúu Queen i el DJ @mariusconacento. Tot seguit, animació musical i sessió amb el DJ Jane Olympus.

L’últim acte serà aquest diumenge amb un Vermut Poètic amb l’escriptor i poeta mallorquí Sebastià Portell tancarà la setmana d’actes. Durant el vermut s’hi presentarà el llibre “Amors sense casa” un recull de Poemes en clau LGTBIQ+ en llengua catalana.

ÀUDIO: La membre de l’Orgull Espluguí, Iris Capitán, repassa les activitats completades fins al moment

Galeria d’imatges de la Mani-Cercavila de l’Orgull Rural