La piscina municipal de Sarral es va obrir per Sant Joan lluint millores. Una de les principals actuacions ha estat l’adequació de l’entorn enjardinat del recinte. Amb un pressupost de 25.000 euros s’ha reemplaçat  la gespa natural, en una superfície de 500 metres quadrats, per tal d’instal·lar-hi gespa artificial. També s’ha ampliat l’àrea de bar amb paviment, estalviant-hi jardineria natural i tot guanyant més espai pel servei de restauració.

L’objectiu de la reforma és l’estalvi d’aigua i també en els costos de manteniment de mà d’obra. Al recinte de la piscina també s’han reemplaçat alguns arbres vells, que estaven en molt mal estat i no es podien salvar. Una decisió que es va prendre després de les últimes crisis de falta d’aigua de boca derivades de la sequera actual que viu el país.

La piscina ja ha posat a la venda els abonaments de temporada, que tenen un preu de 45 euros entre 7 i 14 anys i els majors de 65 anys. Per a l’altra franja d’edat el cost és de 55 euros. Les famílies nombroses, les monoparentals i les persones amb discapacitats acreditades tenen un descompte del 10% en l’abonament. L’objectiu és facilitar al màxim l’ús de l’equipament per a tots els veïns i veïnes. Per això també es venen bons de 15 i de 30 entrades que a més poden ser compartits per diverses persones. El preu de l’entrada per un sol dia va des dels 2 euros pels infants fins als 3,5 euros pels adults.

També hi ha hagut canvis al camp de futbol, on s’ha restaurat el sòl de tota la zona de la pista per tal que s’hi pugui fer activitats esportives. A més, en les properes setmanes es tornarà a posar il·luminació a tot el recinte.