Nou reconeixement per l’espluguina Meri Lorca. L’esportista s’ha convertit aquest cap de setmana en campiona d’Espanya de llançament de disc d’atletisme adaptat i també subcampiona de llançament de pes.

Les competicions es van celebrar el passat dissabte a l’estadi de “Las Mestas” a Gijón on l’espluguina es va proclamar guanyadora de la modalitat de disc amb una marca de 17,87 metres en l’últim intent, després de dos tirs fallits. Una marca que la situa molt a prop del record registrat a Espanya en aquesta modalitat.

En el cas del llançament de pes va acabar com a subcampiona per darrere de l’esportista Paula Heras. Cal destacar que és l’única competidora cega total del país i que competeix contra altres companyes amb deficiència visual.

Meri Lorca ja es fixa en el futur per poder superar la seva pròpia marca de cara a la propera competició, aquest mes de juliol a Segòvia i poder-se posicionar per participar en els Jocs Paralímpics de París 2024.

ÀUDIO: L’esportista espluguina Meri Lorca, destaca l’esforç darrere d’aquesta victòria