Més de dos anys després de la riuada del 2019 la barana artística que corona la Font Baixa torna a estar al complet després de fabricar de nou i instal·lar el tros que s’havia vist més afectat per les inundacions. L’altra part de la barana s’ha redreçat i tractat per recuperar la seva forma original.

ÀUDIO: L’alcalde de l’Espluga de Francolí, Josep Maria Vidal, detalla l’actuació completada

Aquesta actuació, amb un cost de 16.000 euros, és una de les últimes derivades de la riuada que quedaven per completar i també l’última de la Font Baixa, on al llarg d’aquests anys s’han arranjat les columnes, la il·luminació i el mobiliari afectat per la catàstrofe.

Els forjadors de Cal Biel han estat els encarregats de recuperar la barana de la Font Baixa, un treball que ha hagut d’esperar a causa de llistes d’espera i la complexitat d’un treball manual d’aquestes característiques.