La Bibliopiscina torna aquest any amb algunes novetats. D’una banda, no comptarà amb l’habitual dinamització infantil instal·lada en una carpa a l’interior de la piscina municipal, sinó que únicament es farà servei de préstec als usuaris. D’altra banda, l’horari d’obertura s’amplia de dilluns a diumenge coincidint amb l’obertura de la piscina.

Durant els mesos d’estiu, a la taquilla de la piscina municipal hi haurà col·locat un punt de préstec i retorn on es podran agafar llibres per adults i infantils, còmics, revistes i com a novetat es podran llogar diaris. L’horari d’aquest servei serà el mateix d’obertura de la piscina.

ÀUDIO: La bibliotecària de l’Espluga de Francolí, Nuri Estadella, explica les novetats d’enguany

Durant els mesos de juny i juliol, la Bibliopiscina tindrà lloc els dilluns, dimarts i dijous de 12 a 7 de la tarda, dimecres i divendres de 12 a 8 del vespre i el cap de setmana i festius d’11 a 8 del vespre i, al mes d’agost, l’horari serà de dilluns a divendres de 12 a 8 del vespre i cap de setmana i festius d’11 a 8 del vespre.  

A més la Biblioteca Mossén Ramon Muntanyola oferirà servei aquest estiu amb horari intensiu de 9 del matí a 2 de la tarda. Els períodes d’obertura seran de 18 al 22 de juliol i del 2 al 12 d’agost.