El pont de Sant Joan afavorirà ocupacions turístiques pràcticament del 100% a molts punts del territori. En zones d’interior, com la Conca de Barberà, la majoria d’allotjaments penjaran el cartell de ple gràcies a les pernoctacions de visitants, però també de persones que treballen temporalment a la zona. 

El visitant que arriba aquests dies a la comarca és molt variat. Principalment, són famílies de proximitat, però també estan rebent persones d’altres punts de l’Estat i força turistes de l’estranger. Ja siguin francesos, belgues o alemanys. 

Turistes i treballadors ompliran aquest Sant Joan les places hoteleres de l’interior, però la revetlla no serà una excepció d’aquest estiu perquè l’activitat es mantindrà. Per exemple, punts com el Càmping Montblanc Park, amb una forta influència al mercat francès, confirmen que fins al setembre ja tenen tots els caps de setmana plens.