Ramon Amigó s’ha convertit aquest dimarts en el nou president del Casal de l’Espluga de Francolí. Ho ha fet de forma conjunta amb una Junta renovada amb la qual es pretén iniciar una nova etapa al Casal més especialitzada, on cadascun dels membres s’encarregarà d’una de les seccions del Casal, amb la que actualment ja està vinculat.

ÀUDIO: El president entrat del Casal de l’Espluga de Francolí, Ramon Amigó, explica els nous projectes de la Junta

La Junta està formada ara per Joan Terès, Joan Solé, Eva Bonet i Marc Roca, que ja eren presents en l’anterior mandat i Marta Palau, Carme Espasa, Òscar Palau, Juanjo Marín i Ermínia Martí com a noves incorporacions, juntament amb el president, Ramon Amigó.

Nova Junta del Casal de l’Espluga (Imatge: Cedida)

La presidenta sortint, Maria Dolors Civit, ha estat guardonada amb l’escut d’or del casal, en agraïment als seus 16 anys al capdavant de l’entitat. Un període que va començar el 2006 en una etapa que la mateixa presidenta cataloga de complicada, ja que en aquell moment es gestionava l’Hostal del Senglar i els seus treballadors. A partir de 2009, amb la venda de l’Hostal, el Casal va començar a transformar-se per convertir-se en l’entitat actual.

ÀUDIO: La presidenta sortint de l’entitat, Mª Dolors Civit, detalla els anys de presidència al capdavant de l’entitat

La nova Junta té la intenció de perfilar el model actual de l’entitat oferint activitats i cursos per assistents de totes les edats i continuar sent un punt de referència al municipi.