La carretera TV-7002 es torba més a prop de trobar-se completament acabada. Actualment, la Diputació de Tarragona treballa en l’última fase del projecte aplicant la capa d’asfalt definitiva. S’espera que aquestes tasques durin un màxim de dues setmanes.

La Diputació de Tarragona ha iniciat l’última fase del projecte d’arranjament de la TV-7002 (Imatge: Cedida)

Recordem que a inicis d’any es va tallar durant tres mesos l’accés a la carretera per poder començar els treballs. Durant aquest temps s’ha treballat per ampliar la calçada fins als 6 metres de llargada en un tram de 3 quilòmetres, comprés entre Vimbodí i el Monestir de Poblet.

Amb aquesta acció es vol crear un itinerari segur per ciclistes i vianants. També s’està afegint un mirador panoràmic al costat dret de la via per poder gaudir de les vistes del Monestir de Poblet de forma segura.