Amb la finalització del mes de juny la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola ha donat per tancats diversos cursos i clubs que s’han dut a terme durant tot el curs escolar.

A mitjans de mes el club de lectura juvenil i infantil ja va acomiadar la temporada amb un taller d’estampació en el que han après a crear la seva pròpia bossa amb pintures especialitzades que es van poder dur a casa i un berenar pels assistents.

El dilluns 27 de juny el club de lectura adult tancarà el curs amb el comentari del llibre “Un país amb el  teu nom”, d’Alejandro Palomas, i facilitant-los aquell mateix dia la lectura recomanada per l’estiu,  “Després, nosaltres”, de la Sílvia Soler, que al setembre acompanyarà presencialment als participants per  comentar la lectura. La trobada tindrà lloc a la mateixa biblioteca, i durant la cloenda s’oferirà pica-pica  per totes les persones assistents del club.  

Cloenda dels clubs de lectura juvenil i infantil (Imatge: Cedida)

Primer any de “El plaer de l’art”

El passat 20 de juny, la biblioteca va donar per finalitzada les xerrades dins de la programació “El plaer de l’art”, una iniciativa que consisteix  en conferències al voltant de la història de l’art europeu des dels seus inicis i que s’han celebrat setmanalment a l’Antic Hospital.

Després d’una primera etapa amb èxit d’assistència la professora Dolors Sanahuja, encarregada de l’activitat, ja prepara una segona edició de cara a l’any vinent, després d’haver quedat pendents moltes etapes del món de l’art per conèixer.