Aquesta setmana s’ha donat per finalitzada la temporada 2021-2022 de les activitats d’atletisme infantil i trail running juvenil que ha organitzat el Club Atlètic Espluguí (CAE) amb el lideratge d’entrenadors de l’empresa Fem Salut de Marc Morató.

Quinze nens i nenes de 6 a 12 anys han entrenat l’agilitat, la resistència i la psicomotricitat, a través de les tècniques d’atletisme i també a través de jocs cooperatius. El Roger Bella i el Marc Morató han estat els responsables de portar el grup i d’entrenar els infants participants. 

Els participants d’Atletisme infantil han regalat un petit obsequi als entrenadors (Imatge: Cedida)

La novetat de la temporada ha estat l’inici d’una escola de trail running per a joves de 13 a 16 anys, per donar continuïtat a l’activitat d’atletisme iniciada a l’etapa de la infantesa. Una desena de nois i noies han entrenat setmanalment corrent per camins i senders de muntanya gràcies a les instruccions del corredor de muntanya Roger Bella.

Com a activitat final de temporada els joves han estat protagonistes d’un petit film on apareixen corrent per la muntanya. Aquest vídeo vol ser també la promoció per fer arribar a altres joves de l’Espluga i comarca l’activitat de l’escola de trail de cara al proper curs 2022-2023.