L’organització del RallyRACC Catalunya-Costa Daurada ha anunciat aquesta setmana l’itinerari de la prova, que se celebrarà entre el 20 i el 23 d’octubre del 2022 i l’itinerari serà 100% sobre trams d’asfalt. Enguany, la Conca de Barberà acollirà dos trams cronometrats.

El divendres 21 d’octubre, els pilots disputaran el primer tram de la jornada de 10 km entre Senan i Maldà, passant pels Omells de na Gaia, també es disputarà una segona passada al migdia, aquest tram completament nou en el ral·li. Durant el dissabte, la comarca acollirà de nou un tram anomenat “Savallà” entre Savallà del Comtat, Segura i Conesa, de 14,08 km. Des del 2017 que els pilots ja competeixen en aquest tram cronometrat.

A més de les seccions cronometrades, en què el trànsit estarà tallat des d’hores abans del pas dels vehicles, diverses carreteres de la comarca serviran com a vies d’enllaç entre els trams cronometrats.