L’entitat conquenca sense ànim de lucre Travesses Solidàries continua ampliant les seves propostes i ho fa sumant una nova activitat anomenada #KIMFORAFUGEES i els beneficis de la qual aniran destinats a Metges Sense Fronteres.

Després de la consolidació del #montblancmora i el #tombalaconca amb beneficis a AFANOC i Càritas Conca de Barberà respectivament, des de Travesses Solidàries han decidit impulsar aquest nou repte amb un format diferent. En aquest cas comptarà amb un equip de corredors i corredores de diversos indrets, principalment de la Conca de Barberà, la Ribera d’Ebre i del Camp de Tarragona que durant tot l’any sumaran quilòmetres corrent o en bicicleta.

Per comptabilitzar aquest quilometres es farà ús de l’aplicació Strava, a través de les quals els participants enregistraran els seus temps. Qualsevol persona interessada s’hi podrà sumar i els quilòmetres es poden acumular entrenant, fent curses i travesses solidàries durant tot l’any. Hi ha una modalitat per corredors i una per ciclistes.

Tots aquests quilòmetres pretenen fer d’altaveu i juntament amb altres activitats paral·leles recaptaran fons per Metges Sense Fronteres a través d’una pàgina de micromecenatge. També es poden adquirir samarretes tècniques per 15 euros de totes les talles a Arasport, telèfon 977 86 04 40 o per correu a info@travessessolidaries.cat