L’1 de juliol és la data fixada per poder tornar a obrir les portes de l’Hostatgeria de Poblet després que es trobés tancada durant dos anys a causa de la pandèmia i la consegüent crisi derivada de la falta de turisme que va acabar amb el tancament del bar, restaurant i hostatgeria i l’acomiadament d’una quinzena de persones.

Ara, l’empresa Petits Hotels agafa el relleu per reobrir a inicis del mes següent el bar i l’hostatgeria, seguit del restaurant un temps més tard. La intenció de la nova companyia encarregada de l’hostatgeria no és només tornar-la a posar en marxa després de dos anys sinó transformar les instal·lacions en un hotel de 4 estrelles.

Per aconseguir aquest canvi primer es reobriran les 42 habitacions del centre en les condicions actuals i progressivament s’aniran afegint canvis com internet o televisions a les habitacions, així com un servei especialitzat amb els clients per poder acabar aconseguit la categoria desitjada. El bar i restaurant estran oberts també als visitants del Monestir.

ÀUDIO: El director de Petits Hotels, Francesc Pintado, explica el canvi que es vol dur a terme

Amb aquestes renovacions la nova empresa espera poder atraure un públic més ampli, acollint també reunions d’empreses i celebracions com batejos, comunions i casaments amb la intenció final de posar l’Hostatgeria de Poblet al nivell d’altres hotels d’aquestes característiques de la demarcació de Tarragona.

ÀUDIO: Francesc Pintado detalla els objectius de la nova empresa

Actualment, es treballa en les tasques de neteja, jardineria i manteniment per posar al dia les instal·lacions i reobrir l’1 de juliol. De cara a un futur es planteja poder contractar a algunes de les persones ucraïneses que actualment s’allotgen en una de les instal·lacions del Monestir.