Pocs dies abans que l’Espluga aculli el 10è Campionat de Catalunya d’Hoquei Patins en categoria benjamí el club espluguí ja està enllestit els últims detalls per convertir-se en la seu dels 12 equips que competiran per classificar-se com a guanyadors a nivell català. Entre aquests clubs es troba el de l’Espluga de Francolí que opta al campionat després de ser classificats com a guanyadors de la Lliga Or de Tarragona.

No és la primera vegada que l’Espluga organitza un Campionat d’aquestes característiques, però sí que el seu equip és un dels finalistes de la competició. Als equips classificats anteriorment se suma el Santa Coloma de Farners després d’haver guanyat els partits eliminatoris contra altres equips que havien quedat en tercera posició de la Lliga Or.

ÀUDIO: El president de l’Hoquei Casal l’Espluga, Jordi Creus, destaca que és una ocasió única

La jornada començarà el divendres 17 de juny amb 4 partits programats de 5 a 8 de la tarda, dissabte la jornada s’allargarà matí i tarda amb 10 partits i diumenge es jugaran 10 partits més per classificar els diversos equips fins a arribar a la Final que se celebrarà a les 7 de la tarda. L’Hoquei Casal l’Espluga jugarà el seu primer partit dissabte a les 11 contra el CHP Sant Feliu A i un segon partit dissabte a les 3 de la tarda contra el CP Vic A, la resta de partits dependrà de la classificació obtinguda en aquestes dues jornades.

El Campionat al complet s’obrirà al públic perquè de forma lliure puguin assistir als diferents partits programats.