El Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha estrenat aquest 2022 noves rutes de transport comarcal gràcies a la subvenció de la Generalitat de Catalunya, que enguany ha passat de 80.000 euros anuals a 135.000 euros. D’aquesta manera, es dona compliment també a la demanda dels municipis i ciutadans.

Aquest augment extraordinari de la subvenció ha permès posar en marxa noves rutes i ampliar-ne d’altres. Per exemple, la ruta Lilla-Montblanc o la de Vilaverd-Montblanc, s’ha ampliat i és ara a demanda però de manera diària. També és ara diària la ruta de Santa Coloma de Queralt.

Entre les estrenes, destaca la ruta Rojals-Montblanc o Prenafeta-Montblanc, que també es pot fer sota demanda de manera diària.

Només l’any passat, més de 5.000 persones van utilitzar les diverses rutes de transport comarcal, unes xifres que el Consell Comarcal de la Conca valora de manera molt positiva.

ÀUDIO: La presidenta del Consell Comarcal de la Conca, Carme Pallàs, destaca les xifres d’usuaris

Per donar a conèixer totes les rutes, el Consell Comarcal ha editat un nou material imprès, on es recullen tots els horaris per pobles. D’aquesta manera, creuen que serà molt més fàcil poder conèixer els horaris del transport a cada municipi. Totes les rutes també es podran trobar al web del Consell Comarcal i a cada municipi també hi haurà un codi QR per accedir als horaris.

ÀUDIO: Conseller comarcal d’infraestructures, Juanma Cabello, detalla els horaris